scriptie nakijken

Is je scriptie bijna af? Laat mij je scriptie corrigeren. Ik verbeter spelfouten, grammaticafouten en zinsopbouw, geef suggesties voor een betere tekststructuur en controleer eventueel of je literatuurverwijzingen voldoen aan de APA-regels. Voordelig, professioneel en persoonlijk. Voor Nederlandstalige scripties, theses, papers, verslagen en andere studieopdrachten.

Wat houdt scriptiecorrectie in?

Struikelt jouw docent over taalfouten in je tekst of moeilijk leesbare zinnen? Een scriptie met taalfouten of kromme zinnen maakt een slechte indruk, hoe goed je betoog inhoudelijk ook is.

Ik corrigeer je tekst op spelling, grammatica, interpunctie, woordkeuze, zinsopbouw en stijl (academisch én prettig leesbaar). Daarnaast geef ik je tips om de structuur en opbouw van je tekst te verbeteren (koppen en alinea’s) en controleer ik of de literatuurverwijzingen voldoen aan de APA-regels. Inhoudelijk verander ik niets aan de tekst: het blijft jouw tekst.

Goed om te weten: ik werk met de spelling van het Groene Boekje en met Van Dale’s Groot Woordenboek der Nederlandse Taal, maar ik kan ook rekening houden met de voorgeschreven spelling van jouw opleiding.

Hoe werkt scriptiecorrectie?

Voor scripties en studieopdrachten hanteer ik een speciaal studententarief. Voor slechts €0,015 per woord corrigeer ik je tekst.

Voorbeeldberekening: voor een scriptie van 10.000 woorden betaal je €150.

Neem contact op en mail mij je scriptie of studieopdracht als Worddocument. Ik bekijk je tekst en laat je direct weten wanneer ik de tekst gecorrigeerd kan hebben. Dat kan vaak sneller dan je denkt! Vaak krijg je je scriptie al binnen een dag nagekeken terug. Ga je akkoord? Dan stuur ik je een betaalverzoek. Na betaling ga ik meteen voor je aan de slag.

Je ontvangt twee documenten retour: een versie waarin je alle wijzigingen en opmerkingen kunt zien (track changes), en een definitieve versie met opmerkingen, suggesties en tips.Waarom kies je mij?

Ik combineer het beste van twee werelden: ik heb niet alleen een uitstekend gevoel voor taal, maar ben ook gepromoveerd sociaal wetenschapper, met ruim een decennium onderzoeks- en onderwijservaring aan universiteiten.

Ik begeleid al jarenlang studenten bij het schrijven van hun scriptie en ben op de hoogte van de gangbare eisen.

Heel erg bedankt voor het vlotte (!) nakijken! Ik zal zeker nog een keer bij u aankloppen mocht dat nodig zijn, ik ben heel tevreden. En nog bedankt voor de tips. (Glen, student Erasmus universiteit Rotterdam)

[Mijn docent] zei dat het top is dat ik jou heb gevonden en dat het verslag nu taalkundig perfect is. 

(Damian, student HZ University of Applied Sciences)

Voorbeeldcorrectie studietekst